Om jordemoder
Jane

Om Familiejordemoder Jane

Mit navn er Jane Wodstrup, jeg er jordemoder, jeg er 34 år og jeg bor ved svanninge bjerge nær Faaborg sammen med min kæreste og vores to sønner på 1 år og 5 år.

Jeg er uddannet jordemoder i 2013, og har arbejdet på føde- og barselsafdeling i Horsens, men har siden 2014 arbejdet fast på Svendborg fødeafdeling, de sidste 3 år som en del af kendt jordemoder ordning med speciale i hjemmefødsler.

Jeg elsker mit arbejde som jordemoder og har nydt alle de dejlige stunder jeg har haft både på fødestuen og i hjemmene. Men med mit nye eventyr, som familiejordemoder, håber jeg på at kunne give meget mere TID og nærvær til de familier der kommer til mig og min klinik.

Navnet Familiejordemoder har jeg valgt, både fordi min egen familie er en af mine drivkræfter for at arbejde som selvstændig, men i særdeleshed også fordi jeg ønsker at kunne favne og rumme HELE jeres familie. Derfor har jeg mange tilbud til dig som er gravid, men også til jer som par. Fødselsforberedelse hos mig vil altid involvere din partner, da i er et team og alle aspekter af familiedannelsen er et teamwork og din partner er altid velkommen i klinikken. Men vi skal heller ikke glemme den det hele i bund og grund handler om, nemlig jeres barn. Derfor står ammevejledning hos mig heller ikke alene, jeres barns helbred og trivsel er en vigtig prioritet for mig og derfor samarbejder jeg med en dygtig babybehandler, så jeg har mulighed for at tilbyde jer en mere holistisk behandling af jeres barn.

Klinikkerne

Du vil både kunne finde mig i min hjemmeklinik ved Faaborg, men også hos klinik BabyBreath i Svendborg hvor jeg indgår som en del af et tværfagligt team der samarbejder om at støtte og hjælpe mødre og deres børn.

Hjemmeklinikken ligger udenfor Korinth ved Faaborg. Her ligger en hyggelig murermestervilla der danner de fysiske rammer for vores familie og for klinikken, der ligger i et afsides hjørne på bagsiden af huset. I klinikkens venteværelse kan du tag plads og nyde selskab fra missemor og hendes killinger. Men skulle du være allergisk så send mig blot en besked herom, så sørger jeg for at de ikke opholder sig indendørs når du ankommer.

Klinik BabyBreath ligger i Svendborg i lokalerne hos Marlon Dos Santos Buritis osteopatiske klinik. Her er hver mandag dedikeret til BabyBreath og du vil fra 31/1-22 kunne finde mig der.

Men du vil også fortsat kunne støde på mig på Svendborg sygehus hvor jeg også har vagter, så jeg vedligeholder mine kompetencer og fortsætter med at dygtiggøre mig indenfor mit felt.

CV

2009-2013

 • Professionsbachelor i jordemoderkundskab – UCN
2013-2014
 • Jordemoder ved regionshospitalet Horsens

2014-2021

 • Jordemoder ved Odense universitetshospital, Svendborg.
 • Hjemmefødselsjordemoder (2017-2021) i kendt jordemoderordning Svendborg
 • Certificeret i obstetrisk akupunktur ved Odense universitets hospital. (2016)
 • Rebozokursus ved Odense universitets hospital. (2018)
 • Spinning babys kursus ved Odense universitets hospital. (2018)

2021

 • Nordlys graviditetsmassage
 • Rebozokursus 1+2 ved Marta Orbis
 • Motion og styrketræning for gravide og nybagte mødre ved Kristian Bradsted
2022
 • Udvidet kursus i obsterisk akupunktur, samt akupunktur til gravide og barslende.
 • IBCLC Ammekonsulent (færdig uddannet i foråret 2023)
Familierne siger om jane

anbefalinger

Familiejordemoder

Lad mig hjælpe dig og din familie igennem familiedannelsen

Besøg klinikken i Svendborg eller Faaborg eller book et hjemmebesøg