Der er pt ikke planlagt flere hold i 2022

Træning for gravide

I starten af 2022 opretter Familiejordemoder et træningshold for gravide i samarbejde med Korinth i Form.

kom i form til fødslen

Kvinder der træner under deres graviditet øger deres chancer for en naturlig, ukompliceret fødsel. Er du i form til fødslen vil du også hurtigere komme dig efter fødslen og undersøgelser viser at moderkagen fungere bedre hos kvinder der træner gennem deres graviditet. Der er altså kun gode grunde til at holde sig i gang eller komme i gang. Med dette træningsforløb kan du deltage uanset dit niveau. Alle øvelser er tilrettet så du kan være med uanset om du er vandt til at træne eller ej og uanset hvor langt i din graviditet du er. Vi benytter os af meget få træningsredskaber, så det bliver lettere for dig at fortsætte træningen hjemme uden at behøve at eje et halvt fitnesscenter.

Kom smerterne til livs

Har du bækkensmerter eller andre gener der afholder dig fra at være aktiv, så er du faldet over den helt rigtige hjemmeside. På “Træning for gravide” holdet vil du nemlig blive undervist i øvelser der kan afhjælpe dine smerter og hindre at eks. en bækkenløsning udvikler sig til det værre. Du vil derudover også lærer øvelser der kan afhjælpe nogle af de mest gængse graviditetsgener såsom væskehævelser.

træning for gravide

Afspænding

Vi vil også have fokus på forskellige afspændingsøvelser og visualisering, som du kan bruge som redskab til fødslen. Afspænding i både krop og sjæl er vigtigt for at øge trivslen gennem graviditeten, men også en vigtig evne at mestre når du skal gennemfører dit livs måske hårdeste træning…når fødselsmaratonet pludseligt venter.

Kom godt fra start med

Træning for gravide

Familiejordemoder er frivillig underviser på “Træning for gravide” holdet, derfor foregår al tilmelding osv. gennem foreningen “Korinth i Form”. Fordi foreningen kun benytter frivillige indstruktører har de mulighed for at holde kontingentet meget lavt. Det betyder også at det forhåbentligt er muligt for rigtig mange gravide at deltage på holdet, også selvom man er langt i sin graviditet og ikke nødvendigvis kan nå at være med til alle træningsgangene. Det er aldrig, hverken for tidligt eller for sent at komme i gang. Så skriv dig endelig op, og er der ikke plads på holdet kan du blive skrevet på ventelisten og hoppe med så snart en af de andre deltagere ikke længere har brug for sin plads.

Holdstart: Tirsdag d. 4. Januar 2022, afholdes hver tirsdag frem til og med tirsdag d. 29 Marts

Klokken: 17.30-18.30

Find mere information om holdet, tilmelding, priser osv. på Korinth i Forms hjemmeside.